Data-Kompas als applicatie

De Data-Kompas applicatie maakt data-gedreven beleid en simpele data analyses toegankelijk voor iedereen

Waarom Data-Kompas?

Wij stellen alle relevante data voor u beschikbaar en toegankelijk. Onze algoritmen zorgen dat de data door iedereen gebruikt kan worden om voor hem of haar inzichten te genereren.

Data vindbaar en toegankelijk

Je zoekt makkelijk binnen alle beschikbare data en kunt deze ook vervolgens direct gebruiken. Hierdoor weet je snel welke data voor de analyse te gebruiken is.

Veel open data (CBS, Nationaal Georegister) zijn direct beschikbaar. Maar ook eigen data vanuit data warehouses kunnen herbruikt worden en geindexeerd. De data blijft staan, wij maken deze slechts toegankelijk.

Door gebruik van uw voorkeuren en slimme algoritmen worden speciale scopes ingericht waarin de data voor u is voorgeselecteerd. Zo vind u nog sneller de relevante data.

Betrouwbare en heldere inzichten

Doordat de applicatie de methode volgt kun je samen aan de slag om inzichten te genereren. De omgevingsanalyses uit de sessies zijn

Data-Kompas is in de kern ontwikkeld om iedereen met data aan de slag te kunnen laten gaan en te zorgen dat inzichten met elkaar gedeeld kunnen worden.

Door binnen uw organisatie hiermee aan de slag te gaan ontstaan er nieuwe inzichten en plannen op basis van deze analyses hebben meer draagvlak.

Dashboards

Makkelijk resultaten delen kan door middel van dashboards. Door deze te publiceren kunt u uw resultaten gemakkelijk via een link delen.

Laat zien welke visualisaties van belang. Onze dashboards stellen je in staat om een verhaal te vertelleen.

Door dashboards te delen en inzichten met elkaar scherp te krijgen kun je de data-gedreven cultuur in jouw organisatie stimuleren.


Feature overzicht

Welke versie is geschikt voor uw organisatie?

Basic Premium
Best-value
Enterprise
Aantal gebruikers 1 5 Ongelimiteerd
Kerncijfers
Koppeling regionale CBS cijfers
Direct analyses uitvoeren
Automatische data koppeling
Toegankelijke interface
Grafieken exporteren
Data exporteren
Interactieve rapporten
Eigen data importeren (CSV)
Data-Update Notificaties
Koppeling eigen data bronnen
Uw eigen voorspellings- en beslissingsalgoritmen
24/7 support
Prijs

Gratis

Meld je nu aan

200 €
per maand


Direct bestellen
Neem contact op

Wij bieden speciale opties voor onderwijsinstellingen, studenten, onderzoekers en particuliere gebruikers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.