Organisatie

Het vormen, uitvoeren, monitoren, en evalueren van beleid is een continu proces. Het uitvoeren van een Decision Room is dan ook een goede methode om te starten met data gedreven beleid. Wanneer data meer leeft binnen de organisatie, gaan meer mensen het gebruiken, hetgeen weer leidt tot betere beslissingen.

Hoe doen wij dit?

Volgens het principe "Voordoen", "Samen doen", "Zelf doen" leren we je gaandeweg hoe je zelf deze processen en principes in kunt zetten en deze methode kunt gebruiken om continu inzichten op te doen op verschillende domeinen.

Met behulp van workshops en trainingen leren we iedereen om met de data, methode en applicatie aan de slag te gaan. Zo kun je zelf onze methode continu inzetten om betere besluiten te maken.

Tijdens de eerste sessies is er een zeer intensieve begeleiding, en tijdens latere sessies helpt Data-Kompas alleen daar waar nodig. Direct effectief resultaat, en mogelijkheden om te blijven leren binnen het proces. Wat ons betreft de juiste ingrediënten om met data-gedreven beleid aan de slag te gaan!

Applicatie

Wanneer u de methode zelf in gaat zetten is het van cruciaal belang dat data goed beschikbaar is. De Data-Kompas applicatie en haar technische innovaties helpen je om met de data aan de slag te gaan, met handige tools zodat je aan de slag kunt om snel relevante data te selecteren.

De geselecteerde data wordt in een visueel overzicht getoond, waardoor het eenvoudig is om data te combineren. De aantrekkelijke en vooral duidelijke visuals faciliteren u in het presenteren van nieuwe inzichten aan uw collega’s en bestuurders.

Meer weten? Klik hier!

Workshops en trainingen

Lees meer over..