Over ons

Data-Kompas is een innovatieve start-up die data toegankelijk maakt voor iedereen

Wie zijn wij?

Henk Doeleman

Dr. Henk Doeleman is datastrateeg en management consultant bij Data-Kompas. Zijn jarenlange ervaring als management consultant bij zowel Deloitte, TNO als RONT heeft hem veel expertise op strategisch management vlak gebracht. Momenteel is Henk zowel actief bij de gemeente Rheden als strateeg en als Senior research affiliate aan de faculteit Behavioural, Management and Social Sciences, Universiteit Twente.

Cynthia Wertwijn

Cynthia Wertwijn MSc is strategisch adviseur bij Data-Kompas. In haar studie Construction Management & Engineering aan de Universiteit Twente heeft zij kennis en ervaring verworven in civiele techniek en het ruimtelijk domein. Vervolgens heeft ze ervaring opgedaan met strategische beslissingen en consultancy als junior adviseur/projectmanager bij Procap en als lid van de Raad van Toezicht van adviesbureau UniPartners Twente. Daarnaast is haar ervaring in het ruimtelijk domein uitgebreid door haar werkzaamheden bij de Gemeente Ede.

Robin Hoogervorst

Robin Hoogervorst Msc heeft Computer Science aan de Universiteit Twente gestudeerd en is expert op het gebied van data en data software. Hij laat u zien wat er mogelijk is met de nieuwste data science technieken door deze te combineren met slimme software innovaties. Zijn passie om IT ook voor non-it'ers zo toegankelijk mogelijk te maken maakt het ook voor u mogelijk om met data aan de slag te gaan.
Lees hier meer over onze werkwijze